ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ

Η ανεύρεση του σωστού ακινήτου, είτε για επενδυτικούς λόγους, είτε ως επαγγελματική στέγη, αποτελούν το βασικότερο παράγοντα επιτυχίας ενός επενδυτικού πλάνου. Παράλληλα, σημαντικότερη ίσως είναι και η δυνατότητα εύρεσης των κατάλληλων επενδυτών για την αξιοποίηση επενδυτικών ακινήτων.
Η Εταιρία μας, είναι σε θέση :
•    να ολοκληρώσει την έρευνα του κατάλληλου ακινήτου, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αναζήτησης, εύρεσης, και γνωμάτευσης ακινήτων, συνεργαζόμενοι με όλα τα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Ανατολικής Ευρώπης, εγγυώμενη την άμεση εξυπηρέτηση σας, ή ακόμη
•    αναλάβει την δρομολόγηση της εύρεσης των κατάλληλων επενδυτών για το ακίνητο που προωθείτε, παρουσιάζοντάς το όχι απλά ως μια πρόταση real estate αλλά ως επενδυτική ευκαιρία.
Με την εμπειρία , την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την ακεραιότητα που διαθέτουμε, κατανοούμε και σεβόμαστε τις βαθύτερες επιθυμίες των πελατών μας, με σκοπό τη δημιουργία success stories στο χώρο του real estate.

Γνωρίζετε ότι...

  • Το Φεβρουάριο του 2002, η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών σε $155 δις δημοσίου χρέους. Όταν έγινε αυτή η στάση πληρωμών, το χρέος προς το ΑΕΠ της χώρας αυτής ήταν 65%. Μετά από τη στάση πληρωμών και λόγω της υποτίμησης του νομίσματος, το χρέος ανέβηκε στο 150% του ΑΕΠ. Στους επόμενους μήνες, το εθνικό νόμισμα υποτιμήθηκε κατά 70% σε σχέση με το δολάριο. Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 11% το 2002 και το βιοτικό επίπεδο επέστρεψε στα επίπεδα του 1968. Η ανεργία σκαρφάλωσε στο 25%, και σε μερικούς μήνες, το 60% του πληθυσμού βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας. Σήμερα μετά από 9 χρόνια, το ποσοστό του πληθυσμού που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας έχει μειωθεί στο, προ της κρίσεως, επίπεδο του 18%.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 20 επισκέπτες και κανένα μέλος