Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων ανήκει στην CAPITAL MARKETS EXPERTS A.E. . Η αντιγραφή, χρήση αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου (INTERNET) δεν είναι ασφαλείς, η CAPITAL MARKETS EXPERTS A.E. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς του παρόντος δικτυακού τόπου.
Στον επισκέπτη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος. Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί πρόταση ή προτροπή για αγορές ή πωλήσεις μετοχών στις χρηματαγορές της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές είναι αυστηρά προσωπικοί και δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Μην αποκαλύπτετε ποτέ τον Κωδικό Ασφαλείας (Password) σας σε τρίτους. Η CAPITAL MARKETS EXPERTS A.E. δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει τα προσωπικά σας στοιχεία είτε τηλεφωνικά είτε με email. Είναι προσωπικά και δεν πρέπει να τα αποκαλύπτετε σε κανέναν.
Επιλέγετε και φυλάσσετε τους μυστικούς σας κωδικούς με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους.
 
Αποποίηση ευθύνης
Οι πληροφορίες που παρέχει η CAPITAL MARKETS EXPERTS A.E. μέσω της ιστοσελίδας www.camex.gr μπορούν να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς και όχι για εμπορικούς, επενδυτικούς ή άλλης φύσεως.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών οποιασδήποτε αναφερομένης στην ιστοσελίδα εταιρίας ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επενδύσεων.
Η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

 

ena

 

NeaMarketMovie EL

 

AeRO-EN-v2

To εταιρικό μας Blog

blog camex

Γνωρίζετε ότι...

  • Η Σερβία έχει συγκεντρώσει 12 δισεκατομμύρια δολλάρια άμεσων ξένων επενδύσεων (Α.Ξ.Ε.) τα τελευταία πέντε χρόνια.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος