Άρθρα

Στο δυναμικό της CAMEX ο Stere Farmache

Στο στελεχιακό δυναμικό της Capital Markets Experts εντάχθηκε ο πρώην Πρόεδρος (1995-2009) του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου κ. Stere Farmache, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος του Τομέα των Διεθνών Χρηματιστηριακών Αγορών.

Ο κ. Farmache, πέραν των νέων του καθηκόντων, παραμένει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου, όσο και του Κεντρικού Αποθετηρίου της χώρας.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και management στο Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης του Παρισιού. Στο παρελθόν, μεταξύ των άλλων, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Αποθετηρίου και πρώτος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Alpha Bank Romania μέχρι και το 2013.

Ο κ. Farmache αναλαμβάνει την προώθηση των εργασιών της Εταιρίας σε διεθνές επίπεδο και ειδικότερα την εποπτεία των εισαγωγών στις χρηματιστηριακές αγορές (πλην του Χ.Α.), που η Capital Markets αποτελεί μέλος, καθώς και τις επαφές με funds και μεγάλους ιδιώτες επενδυτές από την Ανατολική Ευρώπη.

Στο συγκεκριμένο τομέα, ανακοινώνεται επίσης, ότι η εταιρία, σε ειδική τελετή που έγινε στο Βουκουρέστι την περασμένη εβδομάδα, πιστοποιήθηκε ως Εγκεκριμένος Σύμβουλος της νέας αγοράς του ρουμάνικου χρηματιστηρίου, για τις μικρές και μικρομεσαίες εταιρίες, υπό την επωνυμία AeRO.

Με τη συμμετοχή της αυτή, η Capital Markets Experts, αποτελεί πλέον τη μοναδική εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων και συμβούλων στρατηγικής στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία είναι πιστοποιημένη από τέσσερα χρηματιστήρια της Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένα, πλην της AeRO, της ΕΝ.Α. του Χ.Α., της Ν.Ε.Α. του Χρηματιστηρίου της Κύπρου και τέλος του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Μπρατισλάβα.

Ειδικότερα για την AeRO, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει για την εισαγωγή των θυγατρικών τους εταιριών στη Ρουμανία και ελληνικές εταιρίες, εισηγμένες και μη, προκειμένου μέσω της εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, να καταστεί εφικτή η εύλογη αποτίμηση των συγκεκριμένων συμμετοχών στους μητρικούς τους ισολογισμούς, με στόχο τη συνολική βελτίωση των χρηματοοικονομικών τους δεικτών.

 

ena

 

NeaMarketMovie EL

 

AeRO-EN-v2

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος