ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

clip image004

Οι Διεθνείς Συνεργασίες της Εταιρίας μας συμπεριλαμβάνουν τα εξής :
ΔΙΚΤΥΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
-    Πολωνία : Η Εταιρία μας έχει αναπτύξει ένα τοπικό δίκτυο συνεργατών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τοπικές επενδυτικές τράπεζες, funds, χρηματιστηριακές Εταιρίες και Σύμβουλοι εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας. Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση άμεσα, να παρουσιάσουμε την οποιαδήποτε υποψηφιότητα Εταιρίας από την Ελλάδα ή την ευρύτερη περιοχή, η οποία θα αποσκοπεί στην άντληση κεφαλαίων και συνακόλουθα στην εισαγωγή στο τοπικό χρηματιστήριο, σε ένα ευρύ δίκτυο επενδυτών, έτσι ώστε να έχουμε μια σαφή πρώτη εκτίμηση της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος.
-    Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη : Σε κάθε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, η Εταιρία μας διαθέτει είτε άμεσους τοπικούς συνεργάτες, είτε συνεργασία με εξειδικευμένες Εταιρίες, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, να :
o    Βρούμε τις κατάλληλες αγορές και την πλέον πρόσφορη στρατηγική για την προώθηση των προϊόντων των πελατών μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις εξαγωγικές τους αγορές.
o    Ανακαλύψουμε και να εκτιμήσουμε την πραγματική αξία επενδυτικών ευκαιριών στο σύνολο των παραπάνω χωρών, για λογαριασμό των πελατών μας.
o    Πετύχουμε την εξαγορά Εταιριών με την καλύτερη πρακτική όσον αφορά τις φορολογικές και νομικές προεκτάσεις τους.
o    Αναλάβουμε την ίδρυση εταιριών τοπικά.
o    Υποστηρίξουμε τη λειτουργία των ελληνικών επενδύσεων στην τοπική αγορά, είτε με εξειδικευμένα προγράμματα marketing, είτε με την πραγματοποίηση μελετών βιωσιμότητας, είτε ακόμη και με την εκπόνηση και δρομολόγηση προγράμματος restructuring της τοπικής οργανωτικής δομής.
o    Πραγματοποιήσουμε το απαραίτητο due diligence, όχι μόνο στο νομικολογιστικό του σκέλος, αλλά και σε αυτό της βιωσιμότητας του εταιρικού μοντέλου.
-    Μέση Ανατολή & Περσικός Κόλπος : Στις περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής, οι οποίες παρουσιάζουν επιχειρηματικό ενδιαφέρον (Εμιράτα, Μπαχρέιν, Ιορδανία, Αίγυπτος, Ιράν) η Εταιρία μας διαθέτει τοπικούς συνεργάτες, σε θεσμικό, νομικό και χρηματοοικονομικό επίπεδο. Ιδρύσεις εταιριών, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, έρευνα αγοράς για την τοποθέτηση προϊόντων, εύρεση προμηθευτών, αποτελούν μερικούς από τους τομείς στους οποίους μπορούμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε Έλληνα ή ξένο επιχειρηματία.
Πέραν αυτού, η πολυετής επαγγελματική εμπειρία βασικών μας στελεχών στο συγκεκριμένο τόξο χωρών, εγγυάται την άμεση κατανόηση της πραγματικής επιχειρηματικής κουλτούρας των τοπικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και χρήμα σε ατυχείς προσεγγίσεις.    

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η Εταιρία μας έχει υπογράψει στρατηγικά σύμφωνα συνεργασίας με τις παρακάτω διεθνείς Εταιρίες :
AVAL IN AD  (www.aval-in.com) : Είναι μια από τις παλαιότερες (1994) χρηματιστηριακές της Βουλγαρίας, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 5 πρώτες (συμπεριλαμβανομένων και των τραπεζών) σε επιχειρηματικά deals, έχοντας ολοκληρώσει τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 200.
Πρόεδρος της Εταιρίας είναι η κ. Bistra Ilkova, πρώην Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Σόφιας. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας :
-ασφαλή πρόσβαση στην αγορά και πώληση μετοχών στο Χρηματιστήριο της Σόφιας,
-εισαγωγή των θυγατρικών Ελληνικών εταιριών στο Χρηματιστήριο, με στόχο την εύλογη μέσω των ΔΛΠ αποτίμησή τους σε χρηματιστηριακούς όρους και την καταγραφή υπεραξιών στους μητρικούς ισολογισμούς τους,
-την ενδελεχή διερεύνηση της τοπικής αγοράς για την εξαγορά τοπικών επιχειρήσεων,
-το due diligence αυτών,
-τη διερεύνηση του πραγματικού τους ιστορικού και τέλος
-τη διασφάλιση της επιτυχίας σε κάθε επενδυτική τους κίνηση.

L. GNAFTIS & Co. Ltd. (www.gnaftis.com) :  Εγκεκριμένοι Δημόσιοι Λογιστές (Κύπρος) : Πρόκειται για μια από τις πλέον έγκυρες και έγκριτες εταιρίες εγκεκριμένων ορκωτών ελεγκτών της Κύπρου, με διεθνή παρουσία και πελατολόγιο.
Η συνεργασία μας αφορά την από κοινού διενέργεια due diligence σε εταιρικά σχήματα στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης, στην οργάνωση της εισαγωγής εταιριών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στην από κοινού προώθηση επενδυτικών πλάνων σε δυνητικούς επενδυτές από την Ανατολική Ευρώπη και την Κύπρο.

ECC Corporate Consultans G.m.b.h. (www.ecc-corporate-consultants.de) : Διεθνής εταιρία συμβούλων (Γερμανία) : H ECC Corporate Consultans Gmbh, είναι διεθνής Εταιρία συμβούλων με παρουσία σε Γερμανία και Ελλάδα. Εξειδικεύονται στο strategy consulting και στην αξιολόγηση επενδυτικών πλάνων με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πλάνα ανανεώσιμων πληγών ενέργειας.
Η  συνεργασία αφορά στην από κοινού προώθηση επενδυτικών πλάνων σε δυνητικούς επενδυτές της Γερμανίας, στην προετοιμασία εταιριών για την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, στην εύρεση χρηματοδοτήσεων για ενεργειακά πλάνα στην Ελλάδα και γενικότερα στο χώρο της Βαλκανικής.¨

ΕΜΕΧ Ltd. (www.ecamex.com) : Εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων και συμβούλων στρατηγικής με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, εξειδικευμένοι μεταξύ των άλλων στις αποτιμήσεις εταιριών για τη διενέργεια reverse takeover αλλά και για την ολοκλήρωση ενός Ενημερωτικού Δελτίου με στόχο την κατάθεσή του σε κάποιο χρηματιστήριο.  

TT Consulting, s.r.o. (www.ttconsulting.sk)  : Σλοβακική εταιρία, απόλυτα εξειδικευμένη σε θέματα commodities και carbon market. Αποτελεί έναν από τους βασικότερους μετόχους του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Μπρατισλάβα. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία, διασφαλίσουμε στους πελάτες πρόσβαση στις διαπραγματεύσεις Δικαιωμάτων Ρύπων τόσο στην Κεντρική όσο και στη Δυτική Ευρώπη, ενώ παρέχουμε τη δυνατότητα σύναψης συμβολαίων forward σε αγροτικά  κυρίως προϊόντα με φυσική παράδοση.

M. Flett Financial Consultants Limited – Bahrain & Cyprus : Μία από τις πλέον διεθνοποιημένες εταιρίες συμβούλων στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και της Αραβικής Χερσονήσου. Η πολυετής της εμπειρία και οι διασυνδέσεις της σε θεσμικό επίπεδο, μας επιτρέπουν την κίνηση των πελατών μας με ασφάλεια σε όλο το φάσμα των συγκεκριμένων χωρών.

Γνωρίζετε ότι...

  • Στην Αίγυπτο θεωρείται προσβολή εάν κατά την επίσκεψή σου στο γραφείο κάποιου τοπικού υποψήφιου συνεργάτη, πελάτη κ.ο.κ. καθίσεις απέναντί του σταυροπόδι. Πολύ δε περισσότερο εάν η συγκεκριμένη στάση λάβει χώρα σε γραφείο κρατικού αξιωματούχου.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος