ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Εταιρία μας διαθέτει ένα από τα πλέον έμπειρα επιτελεία τεχνοκρατών, με πραγματικές εμπειρίες από τους περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Κατά συνέπεια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατάρτιση του Στρατηγικού Πλάνου

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Σε εθνικό επίπεδο, το φορολογικό καθεστώς κρίνεται ως πολύπλοκο και δαιδαλώδες. Η ανάγκη του σχεδιασμού και της πρόληψης των φορολογικών επιπτώσεων αποτελεί αυτονόητη αναγκαιότητα για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Η Εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες εμπειρίες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, προκειμένου να σχεδιάσει και να παρουσιάσει κάθε είδους πρωτογενή ή δευτερογενή έρευνα αγοράς, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο (ή συνδυασμό μεθόδων) που να εξυπηρετεί στη διεξαγωγή του θέματος, με ευρεία γεωγραφική κάλυψη εντός και εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι Οικονομικές Υπηρεσίες μιας εταιρίας αποτελούν το πραγματικό «νευρικό της σύστημα». Προορίζονται στο να δίνουν πληροφόρηση στο management, να καταδεικνύουν τις αδυναμίες και τα προτερήματα μιας επιχείρησης και δεν αποτελούν «αναγκαίο κακό με μόνο σκοπό να τα βρίσκουμε με την εφορία».

Διαβάστε περισσότερα: ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Γνωρίζετε ότι...

  • Οι αυστριακές εταιρίες έχουν επενδύσει 3 δις ευρώ στη Σερβία τα τελευταία 10 χρόνια, γεγονός τό οποίο καθιστά την Αυστρία ως έναν από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές της χώρας. Το γεγονός ότι η Σερβία αντιμετωπίζεται ως σημαντική αγορά, αποδεικνύεται και από το ότι περισσότερες από 400 εταιρίες έχουν επενδύσει τοπικά σημαντικά κεφάλαια.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος