Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Capital Markets Experts A.E., αποτελεί τη μοναδική Εταιρία Συμβούλων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία είναι πιστοποιημένη από 4 χρηματιστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πιο συγκεκριμένα η Εταιρία μας λειτουργεί ως Εξουσιοδοτημένος  Σύμβουλος για τις εισαγωγές εταιριών :
-της Εναλλακτικής Αγοράς και της ENA-ΣΤΕΠ του Χρηματιστηρίου Αθηνών,
-της Αγοράς Νέο-αναπτυσσόμενων Εταιριών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου,
-της AeRO, Αγοράς Νεοφυών και Μικρομεσαίων Εταιριών του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου και τέλος έχει αδειοδοτηθεί ως
-Μέλος (Free Carbon Member) της Αγοράς Εμπορευμάτων-Αγροτικών Προϊόντων και Ρύπων της Μπρατισλάβα, με ειδίκευση στην εμπορία δικαιωμάτων Αερίων Ρύπων.
Παράλληλα, μέσα από ένα δίκτυο affiliated εταιριών, η Capital Markets Experts, μπορεί να αναλάβει την εισαγωγή οποιασδήποτε εταιρίας, ελληνικής ή ξένης, στα Χρηματιστήρια της Βαρσοβίας και της Σόφιας.
Στα ιδρυτικά μέλη της Εταιρίας, συγκαταλέγονται Οικονομολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  με πολυετή εμπειρία στο χώρο τόσο της Ελληνικής όσο και των Διεθνών Κεφαλαιαγορών, ενώ παράλληλα στο δυναμικό μας, είναι εντεταγμένα στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις διεθνών και ελληνικών επιχειρήσεων.
Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποκατάστημα στην  Αθήνα και γραφεία αντιπροσώπευσης στην Κύπρο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βουλγαρία, και το Μπαχρέιν, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης σε διεθνείς επενδύσεις, με κορυφαίους χώρους εξειδίκευσης, τόσο της Βαλκανικής, όσο και της Μαύρης Θάλασσας και της Μέσης Ανατολής .
Παράλληλα, μπορούμε να σχεδιάσουμε tailor made λύσεις, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας οργανισμών, σε κλίμα κοινής προσέγγισης, με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών τους.
Ο συνδυασμός της μακράς εμπειρίας των στελεχών μας, με την παράλληλη χρήση νόμων και λύσεων τόσο από το ελληνικό, όσο και το αγγλοσαξονικό θεσμικό πλαίσιο, διασφαλίζει την ικανότητά μας, να προτείνουμε τις απαραίτητες εκείνες λύσεις οικονομικής και φορολογικής μηχανικής, που χρειάζεται το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Οι διασυνδέσεις μας στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης, της Μαύρης Θάλασσας και της Μέσης Ανατολής και η βαθιά και τεκμηριωμένη γνώση της λειτουργίας των οικονομιών τους, μας καθιστά πολύτιμους συνεργάτες κάθε ελληνικής ή διεθνούς επένδυσης στους συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους.

Η Capital Markets Experts A.E., δεν είναι απλά μια Εταιρία Συμβούλων, αλλά ο Εταίρος σας σε κάθε προσπάθεια που θα κάνετε για ένα καλύτερο μέλλον. Στο σύγχρονο περιβάλλον του outsourcing, είναι ο Συνεργάτης που επιζητάτε για να σας συμβουλέψει με ειλικρίνεια, όπου και αν υπάρχει πρόβλημα στην επιχείρησή σας και να αναλάβει τη διαχείριση συγκεκριμένων τομέων της Εταιρίας, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.
Και φυσικά να σας παράσχει εφαρμοστέες λύσεις και όχι θεωρητικά κείμενα…

Η Capital Markets Experts A.E., προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της, είναι ευέλικτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ιδιαιτερότητες της κάθε Εταιρίας με διαφορετικό τρόπο κι αυτό, επειδή τα στελέχη της Εταιρίας μας, έχουν βιώσει τα πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα στην πράξη και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο και δεν περιορίζονται σε θεωρητικές προσεγγίσεις.

Γνωρίζετε ότι...

  • Η Σερβία φολοδοξεί να κατασκευάσει το μεγαλύτερο ηλιακό πάρκο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και να το θέσει σε λειτρουργία το 2015 παγκοσμίως. Μάλιστα τα σχέδια καταδεικνύουν ότι θα είναι διπλάσιο από το αντίστοιχο πάρκο στην Καλιφόρνια, το οποίο σήμερα θεωρείται το μεγαλύτερο στον κόσμο. Η χρηματοδότηση θα γίνει από την λουξεμβουργιανή Securum Equity Partners, θα καλύψει 3.000 εκτάρια και θα στοιχίσει σχεδόν 3 δις δολάρια.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος