Η Capital Markets Experts A.E., είναι οργανωμένη στη λογική του one-stop-shop για τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να εισάγουν τη μετοχή τους σε κάποια χρηματιστηριακή αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες που :

  1.   ξεκινούν από το σχεδιασμό του συνολικού project της εισαγωγής,
  2.   συμπεριλαμβάνουν την ορθή και με βάση τα διεθνή standards δόμηση του Επιχειρησιακού της πλάνου,
  3.   τη συμβουλευτική τόσο κατά  τη δόμηση των οικονομικών καταστάσεων με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, όσο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους Ορκωτούς Ελεγκτές ,
  4.   τη συνολική επιμέλεια της Έκθεσης Αποτίμησης, από συνεργαζόμενη ανεξάρτητη εταιρία,
  5.   τη διενέργεια του νομικού ελέγχου,
  6.   τη σύνταξη του Ενημερωτικού Δελτίου ή του Πληροφοριακού εγγράφου (ανάλογα με την σκοπούμενη αγορά προς εισαγωγή),
  7.   το marketing της άντλησης των κεφαλαίων και τη σύνταξη και αποστολή των σχετικών teasers σε funds ανά την υφήλιο,
  8.   την κατάθεση των σχετικών εγγράφων και η διαχείριση της όλης αλληλογραφίας με τις αρμόδιες Χρηματιστηριακές Αρχές,
  9.   την μετά την εισαγωγή συνολική υποστήριξη της εισηγμένης ως Nominated Advisors αλλά ακόμη και σε διαδικαστικά θέματα investor relations.

Και όλα τα παραπάνω σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών με εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμολόγηση, τόσο για τις αγορές που ήδη έχει άμεση (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία) ή έμμεση (Βουλγαρία, Πολωνία) παρουσία η Εταιρία μας, όσο και για οποιαδήποτε άλλη χρηματιστηριακή αγορά ανά την υφήλιο. 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η Capital Markets Experts A.E. είναι μέλος και Σύμβουλος της Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να εισάγει εταιρίες και στις δύο υποαγορές της ΕΝ.Α., την ΕΝ.Α. STEP και την ΕΝ.Α. PLUS.
Τι είναι η ΕΝαλλακτική Αγορά
Η ΕΝ.Α. είναι ένας Πολυμερής Μηχανισμός Διαπραγμάτευσης (Π.Μ.Δ.) όπως αυτός περιγράφεται στη Οδηγία της Ε.Ε. για τις επενδυτικές υπηρεσίες (MiFID). Χαρακτηρίζεται ως «μη οργανωμένη αγορά», καθώς δεν εμπίπτει στις διατάξεις που υποχρεωτικά εφαρμόζονται στις οργανωμένες αγορές και επιβάλλουν αυστηρότερες προϋποθέσεις εισαγωγής και παραμονής σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας (W.S.E.-Warsaw Stock Exchange), αποτελεί τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά της Αν. Ευρώπης με 472 εισηγμένες εταιρίες (31.12.2014), κεφαλαιοποίησης 291 δισ. € και συγκεντρώνει ημερήσιο τζίρο της τάξης των 200 εκ. € κατά μέσο όρο (49 δισ. € όλο το 2014).
Warsaw Στις οργανωμένες αγορές είναι εισηγμένες 51 ξένες εταιρίες, (μεταξύ αυτών 3 Αυστριακές, 2 Βουλγάρικες, 1 Καναδέζικη, 3 Κυπριακές, 2 Εσθονικές, 1 Γαλλική, 4 Γερμανικές, 2 Βρετανικές, 2 Ουγγρικές, 1 Ιταλική, 4 Λιθουανικές, 9 Λουξεμβουργιανές, 8 Ολλανδικές, 2 Σλοβάκικες, 2 Σλοβένικες και 1 Σουηδική) οι οποίες καίτοι αποτελούν το 18,2% των εισηγμένων τίτλων, μετρούν το 50,5% της συνολικής κεφαλαιοποίησης (146 δις €).

Διαβάστε περισσότερα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Μία από τις πλέον σημαντικές υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρει η Εταιρία μας, είναι η δυνατότητα οργάνωσης της εισαγωγής μιας ελληνικής ή αλλοδαπής εταιρίας στη Νέα Αγορά (ΝΕ.Α.) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Χ.Α.Κ.) . Με διαδικασίες εξαιρετικά γρήγορες και σημαντικά χαμηλό κόστος.
Η συγκεκριμένη αγορά, αποτελεί Πολυμερή Μηχανισμό Διαπραγμάτευσης και λειτουργεί σύμφωνα με τις Κανονιστικές Αποφάσεις που ορίζει το Χ.Α.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Το πρώτο Χρηματιστήριο Αξιών στη Ρουμανία αρχικά ιδρύθηκε το 1882, αλλά έκλεισε το 1948 μετά την εθνικοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας από το Κομμουνιστικό κόμμα.
Το Bucharest Stock Exchange (B.S.E.) επισήμως ξανάνοιξε στις 21 Απριλίου 1995 βάσει της απόφασης Νο 20 της τοπικής Ε.Κ. και άρχισε συναλλαγές στις 20 Νοεμβρίου του 1995, με έξι επιχειρήσεις και μια συνεδρίαση κάθε εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Γνωρίζετε ότι...

  • Μόνο το 5% των ενεργών εταιριών στην Π.Γ.Δ.τ.Μ., έχουν εξαγωγικές επιδόσεις. Το 60% των εξαγωγών της χώρας κατευθύνονται στις αγορές της Ε.Ε. .

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος