ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ & Α.Ε.Ε.Δ.

Τόσο οι εισηγμένες εταιρίες όσο και οι Α.Ε.Ε.Δ., έχουν λόγω της φύσης τους συγκεκριμένες ανάγκες, εξειδικευμένες απαιτήσεις και μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης των κάθε μορφής προκλήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, καθίσταται ως λειτουργικά ορθή η επιλογή συνεργατών με εμπειρίες στο θέμα των κεφαλαιαγορών, κάτι το οποίο στο εύρος της ελληνικής αγοράς συμβούλων είναι σπάνιο.
Η Εταιρία μας, έχοντας καταγράψει τις ιδιαιτερότητες της φύσης των συγκεκριμένων εταιριών, προχώρησε στο σχεδιασμό και την υποστήριξη αντίστοιχων προϊόντων, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της σε θέματα κεφαλαιαγορών.

 

ena

 

NeaMarketMovie EL

 

AeRO-EN-v2

To εταιρικό μας Blog

blog camex

Γνωρίζετε ότι...

  • Το Φεβρουάριο του 2002, η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών σε $155 δις δημοσίου χρέους. Όταν έγινε αυτή η στάση πληρωμών, το χρέος προς το ΑΕΠ της χώρας αυτής ήταν 65%. Μετά από τη στάση πληρωμών και λόγω της υποτίμησης του νομίσματος, το χρέος ανέβηκε στο 150% του ΑΕΠ. Στους επόμενους μήνες, το εθνικό νόμισμα υποτιμήθηκε κατά 70% σε σχέση με το δολάριο. Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 11% το 2002 και το βιοτικό επίπεδο επέστρεψε στα επίπεδα του 1968. Η ανεργία σκαρφάλωσε στο 25%, και σε μερικούς μήνες, το 60% του πληθυσμού βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας. Σήμερα μετά από 9 χρόνια, το ποσοστό του πληθυσμού που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας έχει μειωθεί στο, προ της κρίσεως, επίπεδο του 18%.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος