ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ

Η ανεύρεση του σωστού ακινήτου, είτε για επενδυτικούς λόγους, είτε ως επαγγελματική στέγη, αποτελούν το βασικότερο παράγοντα επιτυχίας ενός επενδυτικού πλάνου. Παράλληλα, σημαντικότερη ίσως είναι και η δυνατότητα εύρεσης των κατάλληλων επενδυτών για την αξιοποίηση επενδυτικών ακινήτων.
Η Εταιρία μας, είναι σε θέση :
•    να ολοκληρώσει την έρευνα του κατάλληλου ακινήτου, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αναζήτησης, εύρεσης, και γνωμάτευσης ακινήτων, συνεργαζόμενοι με όλα τα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Ανατολικής Ευρώπης, εγγυώμενη την άμεση εξυπηρέτηση σας, ή ακόμη
•    αναλάβει την δρομολόγηση της εύρεσης των κατάλληλων επενδυτών για το ακίνητο που προωθείτε, παρουσιάζοντάς το όχι απλά ως μια πρόταση real estate αλλά ως επενδυτική ευκαιρία.
Με την εμπειρία , την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την ακεραιότητα που διαθέτουμε, κατανοούμε και σεβόμαστε τις βαθύτερες επιθυμίες των πελατών μας, με σκοπό τη δημιουργία success stories στο χώρο του real estate.

Γνωρίζετε ότι...

  • Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ένωσης Βιομηχάνων της Βουλγαρίας, το 2010 το μερίδιο της μαύρης οικονομίας ανήλθε στο 30% της συνολικής, παρουσιάζοντας μια αξία της τάξης μεταξύ 5 και 7,5 δις ευρώ. Η χώρα της Ε.Ε., όπου η μαύρη οικονομία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα είναι η Αυστρία, όπου δεν ξεπερνά το 10% .

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook
Follow Us
Linkedin
Delicious
RSS