KERVERUS HOLDING IT PLC

banner KERVERUSH Kerverus Holdings P.L.C. αποτελεί την επιχειρηματική συνέχεια της Kerverus Ltd., εταιρίας η οποία είχε ιδρυθεί το 2008 στο Λονδίνο, με στόχο την ελεύθερη διανομή του προγράμματος γονικής εποπτείας, υπό την επωνυμία Kerverus.

Στη νέα της μορφή, η εταιρία έχει ως στόχο τη συμμετοχή αλλά και τη δημιουργία εταιριών υψηλής τεχνολογίας, καθώς και την επέκταση σε τομείς που ήδη έχουν επεξεργαστεί τα στελέχη της με την ίδια πρωτοπορία και επιτυχία.
Η εισαγωγή της εταιρίας στην Ν.Ε.Α. του Χρηματιστήριου Αξιών της Κύπρου στις 29 Ιουνίου του 2012, με Σύμβουλο Εισαγωγής την Εταιρία μας, αποτέλεσε το πρώτο Listing εταιρίας στην Ευρώπη με τη μέθοδο του Reverse Takeover.
Αν και ουσιαστικά ξεκίνησε ως start up, σήμερα έχε κεφαλαιοποίηση άνω των 5,5 εκ. ευρώ, έχει δημιουργήσει θυγατρική στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πρόσφατα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,2 εκ. ευρώ, κέρδισε την πιστοποίηση “made for –I” της Apple, η οποία δεν έχει δοθεί ποτέ σε καμία ελληνική ή κυπριακή εταιρία λογισμικού και πρόσφατα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον μεγαλύτερο όμιλο αναψυκτικών παγκοσμίως, προκειμένου η τεχνολογία της να εφαρμοστεί στα σημεία πώλησης που ο συγκεκριμένος όμιλος διαθέτει στη Λατινική Αμερική.
Η Εταιρία μας παραμένει μέχρι και σήμερα ο επίσημος Σύμβουλος Εισαγωγής της Εταιρίας, έναντι του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

 

Γνωρίζετε ότι...

  • Ο Βούλγαρος Υπουργός Οικονομικών, ανακοίνωσε ότι μάλλον το 2012 θα είναι η χρονιά όπου θα πραγματοποιηθεί η μείωση του ποσοστού του Φ.Π.Α. από το 20% που βρίσκεται σήμερα, σε χαμηλότερα επίπεδα.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος