Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

clip image014

Σε σχέση με τα σχέδια ίδρυσης Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων στην Κύπρο, το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου αποδεχόμενο σχετική πρόταση, ανέθεσε τον Οκτώβριο του 2013, τη σύνθεση του αρχικού business plan, του road map και του αρχικού marketing plan στην Εταιρία μας, πιστοποιώντας  με τον τρόπο αυτό και το επίπεδο της τεχνογνωσίας που έχουμε αναπτύξει στο συγκεκριμένο τομέα.

Η Capital Markets είχε ήδη παραδώσει την άνοιξη του 2013 το σχετικό Visibility Study στη Διοίκηση του Χ.Α.Κ., το οποίο είχε δομηθεί με βάση τα χαρακτηριστικά του “The A.C.E. Model”. Το ‘A.C.E. Model’ είναι ένα πρότυπο παραμετρικό μοντέλο ίδρυσης, οργάνωσης και διαχείρισης χρηματιστηρίων εμπορευμάτων, το οποίο έχει αναπτυχθεί και τεκμηριωθεί από την Capital Markets Experts σε διεθνές επίπεδο. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει παρουσιαστεί, πέραν της Κύπρου, σε δυνητικούς επενδυτές στην Ελλάδα, το Μπαχρέιν, την ΠΓΔτΜ και τη Βοσνία, προκειμένου να εφαρμοστεί σε τοπικό επίπεδο.

 

 

 

Γνωρίζετε ότι...

  • Στη Ρουμανία, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και οι συντάξεις, θα παγώσουν το 2012, στα επίπεδα που βρισκόντουσαν τον Δεκέμβριο του 2011.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος