ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ

clip image003

Η εσωτερική δομή και οργάνωση της Capital Markets Experts A.E., βασίζεται σε τρεις πυλώνες, οι οποίοι συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project. Οι πυλώνες αυτοί είναι :
1. η Διεύθυνση Χρηματιστηριακών Υπηρεσιών, η οποία καλύπτει τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εισαγωγές εταιριών στα χρηματιστήρια, στα οποία η Εταιρία μας είτε λειτουργεί απευθείας ως Εξουσιοδοτημένος Σύμβουλος (Ελλάδα, Ρουμανία, Κύπρος), είτε μέσω affiliated εταιριών (Πολωνία, Βουλγαρία).
2. η Διεύθυνση του Corporate, η οποία καλύπτει κάθε εταιρική ανάγκη και τέλος
3. η Διεύθυνση Φορο-λογιστικού σχεδιασμού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι σχεδιασμοί και οι ανάλογες υπηρεσίες Οικονομικής Μηχανικής τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Συνολικά, το Οργανόγραμμα της Εταιρίας μας παρουσιάζεται παρακάτω :

organ-gr

Γνωρίζετε ότι...

  • Το Φεβρουάριο του 2002, η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών σε $155 δις δημοσίου χρέους. Όταν έγινε αυτή η στάση πληρωμών, το χρέος προς το ΑΕΠ της χώρας αυτής ήταν 65%. Μετά από τη στάση πληρωμών και λόγω της υποτίμησης του νομίσματος, το χρέος ανέβηκε στο 150% του ΑΕΠ. Στους επόμενους μήνες, το εθνικό νόμισμα υποτιμήθηκε κατά 70% σε σχέση με το δολάριο. Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 11% το 2002 και το βιοτικό επίπεδο επέστρεψε στα επίπεδα του 1968. Η ανεργία σκαρφάλωσε στο 25%, και σε μερικούς μήνες, το 60% του πληθυσμού βρέθηκε κάτω από το όριο της φτώχειας. Σήμερα μετά από 9 χρόνια, το ποσοστό του πληθυσμού που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας έχει μειωθεί στο, προ της κρίσεως, επίπεδο του 18%.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 18 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook
Follow Us
Linkedin
Delicious
RSS