ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Εταιρία μας διαθέτει ένα από τα πλέον έμπειρα επιτελεία τεχνοκρατών, με πραγματικές εμπειρίες από τους περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Κατά συνέπεια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατάρτιση του Στρατηγικού Πλάνου Ενεργειών και Δράσεων για οποιαδήποτε Εταιρία, το οποίο, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος παραδίδουμε στον πελάτη μας.
Το Στρατηγικό Πλάνο Ενεργειών και Δράσεων, περιγράφει με σαφήνεια όλα τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσει το management της Εταιρίας του πελάτη μας, προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δικές της ιδιομορφίες και ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αφορούν την επιτυχία του.
Επίσης σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί, οι άνθρωποι μας θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον επιχειρηματία με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση και αξιολόγηση της πορείας του Στρατηγικού Πλάνου, παρέχοντας την πλήρη μας υποστήριξη, για την εφαρμογή του.

Γνωρίζετε ότι...

  • Στην Αίγυπτο θεωρείται προσβολή εάν κατά την επίσκεψή σου στο γραφείο κάποιου τοπικού υποψήφιου συνεργάτη, πελάτη κ.ο.κ. καθίσεις απέναντί του σταυροπόδι. Πολύ δε περισσότερο εάν η συγκεκριμένη στάση λάβει χώρα σε γραφείο κρατικού αξιωματούχου.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook
Follow Us
Linkedin
Delicious
RSS