ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Εταιρία μας διαθέτει ένα από τα πλέον έμπειρα επιτελεία τεχνοκρατών, με πραγματικές εμπειρίες από τους περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Κατά συνέπεια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατάρτιση του Στρατηγικού Πλάνου Ενεργειών και Δράσεων για οποιαδήποτε Εταιρία, το οποίο, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος παραδίδουμε στον πελάτη μας.
Το Στρατηγικό Πλάνο Ενεργειών και Δράσεων, περιγράφει με σαφήνεια όλα τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσει το management της Εταιρίας του πελάτη μας, προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δικές της ιδιομορφίες και ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αφορούν την επιτυχία του.
Επίσης σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί, οι άνθρωποι μας θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον επιχειρηματία με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση και αξιολόγηση της πορείας του Στρατηγικού Πλάνου, παρέχοντας την πλήρη μας υποστήριξη, για την εφαρμογή του.

Γνωρίζετε ότι...

  • Μόνο το 5% των ενεργών εταιριών στην Π.Γ.Δ.τ.Μ., έχουν εξαγωγικές επιδόσεις. Το 60% των εξαγωγών της χώρας κατευθύνονται στις αγορές της Ε.Ε. .

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook
Follow Us
Linkedin
Delicious
RSS