ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

clip image001

Όραμα της Εταιρίας μας είναι να αποτελεί και να αναγνωρίζεται ως η αντιπροσωπευτικότερη κορυφαία εταιρία Συμβούλων για κάθε επιχειρηματία που σκοπεύει να προετοιμάσει την Εταιρία του για την εισαγωγή της τόσο στο ελληνικό όσο και στα ξένα χρηματιστήρια.
Να καταστούμε ο βασικότερος συνεργάτης των επιχειρήσεων που θέλουν να κυριαρχήσουν στις αγορές τους, να δημιουργήσουν διαχρονική υπεραξία στους μετόχους τους και να κερδίσουν την κοινωνική καταξίωση.
Να γίνουμε ευρέως γνωστοί, για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας ένα ανταγωνιστικό μοντέλο, βασισμένο αφενός μεν στην Αμεσότητα, την Ειλικρίνεια, την Σχέση Εμπιστοσύνης με τον Πελάτη, την Τεχνολογική Επάρκεια και την Καινοτομία και αφετέρου στον Σεβασμό στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.
Τέλος να πετύχουμε τη μετεξέλιξη της Εταιρίας μας σε συνδυασμό με τους Στρατηγικούς μας Συνεργάτες, σε ένα ισχυρό περιφερειακό χρηματοοικονομικό pool εταιριών, στη Ανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο .

Θα εργαζόμαστε κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Θα βοηθούμε τους επιχειρηματίες προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς για τις επιλογές τους, να έχουν αναπτυξιακές προοπτικές και να απολαμβάνουν όλο και περισσότερο την ενασχόληση με το επιχειρείν.
Θα φροντίζουμε να εμπνέουμε κάθε πελάτη μας, έτσι ώστε διαρκώς να αναπτύσσει νέους τρόπους προσέγγισης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, για την ίδια την οικονομία, για την Πατρίδα μας γενικότερα.

Γνωρίζετε ότι...

  • Οι αρχές της Κίνας προσδιόρισαν νέο όριο φτώχειας για τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών. Από τώρα θα θεωρούνται φτωχοί εκείνοι οι άνθρωποι, το εισόδημα των οποίων είναι κάτω από το ένα δολάριο (6,5 γιουάν) την ημέρα. Νωρίτερα το κατώτερο όριο φτώχειας αποτελούσε τα 55 σεντς την ημέρα. Ο «νεωτερισμός» αυτός θα επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους να διεκδικούν το κρατικό επίδομα φτώχειας, δωρεάν επαγγελματικά φροντιστήρια και προνομιακές επιδοτήσεις.

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος

Facebook
Follow Us
Linkedin
Delicious
RSS